WE HEBBEN EEN NIEUW REKENINGNUMMER !

Gelieve er rekening mee te houden dat betalingen vanaf nu naar ons nieuw rekeningnummer mogen overgeschreven worden,
BE66 7390 1921 0243. Bedankt!

Laatste nieuws

Start Zomer 2020

Op maandag 1 juli beginnen we er echt aan! Een zomer vol fun! Meer info over de zomer volgt binnenkort.

Kamp 2020 Gruitrode

Speel-2-Daagse

Voor de groepen 6 t.e.m. 1 en de Junioren is er tijdens onze Speel-2-Daagse op 22 en 23 juli de mogelijkheid om te blijven slapen. Meer info over de Speel-2-Daagse kan je tijdens de zomer hier vinden...

Pleinfeesten

Tijdens het weekend van 24, 25 en 26 juli organiseren wij, het Kon. Speelplein Biesakker ons jaarlijks feestweekend. Op vrijdag is er onze fuif, Sunny Side Up, op zaterdag ons pleinterras met de zesde editie van ons kubb-toernooi aangevuld met kinderspelen en springkastelen. Afsluiten doen we op zondag met het pleinfestijn met bijbehorende BBQ. Meer info? Klik hieronder!

Details »

60 Jaar Speelplein Biesakker

Vorig jaar werd het Kon. Speelplein Biesakker Balen 60 jaar... En dat werd gevierd! Heb je ons fotoboek over 60 Speelplein Biesakker Balen nog niet? Bestel hem dan snel!

Details »

Privacyverklaring

Sinds 25 mei 2018 dient elke organisatie of vereniging duidelijk aan te geven wat ze doen met de gegevens van hun contacten of leden. Dit volgens de regelgeving van GDPR. U kan onze privacyverklaring hier terugvinden.

PDF »

Nieuwsbrieven

Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief naar ouders die deze graag ontvangen. Ontvangt u ook graag deze nieuwsbrief via mail? Stuur dan een mail naar info@speelpleinbiesakker.be. Liever niet via mail? Lees ze allemaal via onderstaande knop.

Nieuwsbrieven »

Grime

Heeft u tijdens uw buurtfeest of evenement nood aan wat randanimatie voor de kinderen? De grimegroep van ons speelplein komt langs met grime en glittertattoo's bij uw evenement tegen betaling. Voor meer info, stuur een mail met al uw vragen naar grimegroep@speelpleinbiesakker.be.