Info voor de zomer van 2019

Op zoek naar de nodige informatie over onze zomerwerking van 2019? Klik dan snel hier voor onze infofolder!

Laatste nieuws

Start zomerinschrijvingen

Inschrijven kan door hieronder verder te klikken of door naar het secretariaat v/h JC Biesakker te komen tijdens de kantooruren.

Online inschrijvingen » Infobrochure 2019 »

Kamp 2019 Rotem

Speel-2-Daagse

Voor de groepen 6 t.e.m. 1 en de Junioren is er tijdens onze Speel-2-Daagse de mogelijkheid om te blijven slapen. Hiervoor moet je het papiertje invullen dat je kind meekrijgt tijdens één van de speldagen ofwel online door te klikken op de knop hieronder!

Meer info over de Speel-2-Daagse voor alle groepen vind je bovenaan de inschrijvingspagina.

Inschrijving & info »

Pleinfeesten

Tijdens het weekend van 26, 27 en 28 juli organiseren wij, het Kon. Speelplein Biesakker ons jaarlijks feestweekend. Op vrijdag is er onze fuif, Sunny Side Up, op zaterdag ons pleinterras met de vijfde editie van ons kubb-toernooi aangevuld met kinderspelen en springkastelen. Afsluiten doen we op zondag met het pleinfestijn met bijbehorende BBQ. Meer info? Klik hieronder!

Details »

Privacyverklaring

Sinds 25 mei 2018 dient elke organisatie of vereniging duidelijk aan te geven wat ze doen met de gegevens van hun contacten of leden. Dit volgens de regelgeving van GDPR. U kan onze privacyverklaring hier terugvinden.

PDF »

Nieuwsbrieven

Enkele keren per jaar versturen we een nieuwsbrief naar ouders die deze graag ontvangen. Ontvangt u ook graag deze nieuwsbrief via mail? Stuur dan een mail naar info@speelpleinbiesakker.be. Liever niet via mail? Lees ze allemaal via onderstaande knop.

Nieuwsbrieven »

Grime

Heeft u tijdens uw buurtfeest of evenement nood aan wat randanimatie voor de kinderen? De grimegroep van ons speelplein komt langs met grime en glittertattoo's bij uw evenement tegen betaling. Voor meer info, stuur een mail met al uw vragen naar grimegroep@speelpleinbiesakker.be.